VOORGERECHTEN
Oesters, Fines de Claires, Oléron, per stuk
Oysters , Fines de Claires, Oleron, apiece
€ 2,50
Hollandse garnalencocktail
Dutch shrimp's "Cocktail"
€ 10,-
Huisgemaakte gevogeltepaté met cornichons en piccalillycréme
Homemade chickenliverpaté with cornichons and piccalilly
€ 7,50
Kippedij uit de Green-Egg met Mangosalade en yoghurt/kardemomdressing
Barbecued Chickenthigh with Mangosalad en yoghurt/cardamom dressing>
€ 9,-
Salade Geitekaas met honing en noten
Goat Cheese salad with honey and walnuts
€ 10,-
Tartaar van rauwe Tonijn met sesam-soja
Tartare of Tuna with sesame-soy
€ 12,-
Salade gerookte eendeborst
Smoked duckbreast salad
€ 11,
TUSSENGERECHTEN
Salade van gebakken eendelever met balsamico
Panfried Duckliver with Sauce Balsamico
€ 14,-
Schaaldierenbisque
Crustacian bisque
€ 7,-
Coquilles met spinazie en citroensaus
Scallops with spinach and lemonsauce
€ 12,50
Salade met gegrilde Tonijn en Coquille met currymayo
Salad with grilled Tuna an Scallops with Currymayo
€ 14,50
HOOFDGERECHTEN
Gamba's afgeblust met Pastis en geserveerd met knoflookpasta
Flambeed Shrimps with Pernod ,served with garlic pasta
€ 16,50-
Gegrilde Tonijnsteak met Kikkoman en sesam
Grilled Tunasteak with Kikkoman and sesame
€ 19,50
Dorade Royal met Vadouvansaus
Seabream with sauce Vadouvan
€ 16,50
Confit de Canard
Confit of duck
€ 17,50
(Arg)Rib-Eye met sjalottejus
(Arg)Rib-Eye steak with shallotsauce
€ 7,-
Runderbavette, Black Angus, met rode Portsaus
Black Angus flanksteak with red Port sauce
€ 19,50
Tournedos met Champignonsaus
Tenderloin with mushroomsauce
€ 22,50
NAGERECHTEN
Creme brulee met Vanille ijs
Creme brulee with Vanilla ice cream
€ 7,50
Chocolade mousse
Chocolat mousse
€ 7,50
Pavlova met aardbeienroom
Merengue with chopped Strawberries and whipped cream
€ 7,50
Mangosorbet met vers fruit
Mangosorbet with fruit
€ 7,50
Kaasplateau
Selection of French Cheeses
€ 9,50